0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Який мінітрактор краще

Як купити найкращий мінітрактор

Мінітрактор - універсальна машина для ведення садового, фермерського, дачного господарства. Заміська ділянка - це далеко не тільки відпочинок: роботи по його облагороджуванню чекають величезні. Якщо ділянка невелика, то з його обробкою можна впоратися і своїми силами. Але якщо він займає кілька гектарів, то покіс трави, посів, збір врожаю - це непосильна праця. Без допомоги техніки тут не обійтися: мінітрактор і був створений для вирішення всіх нагальних фермерських проблем. Це міцна, потужна, багатофункціональна машина для роботи на сільськогосподарських угіддях. Мінітрактор - це найнадійніший помічник власника ділянки землі. Який мінітрактор добре підійде для тієї чи іншої ситуації і де його краще купити, розглянемо далі.

Рейтинг параметрів: вибираємо хороший мінітрактор для фермера

Фермер від фермера відрізняється: хтось має 1 га володінь, у когось територія в десять разів більше, і він зупинятися не планує. Хтось має доглянуту рівну землю з рідкісною травою, у когось - запущені зарості бур'яну, пирію, молодих дерев. Один землевласник обмежується скосом трави, у іншого - "наполеонівські" плани з вирощування культур. Скільки людей - стільки й ідеальних тракторів для них існує. Вибирати потрібно той мінітрактор, який добре і надійно впорається з поставленими завданнями.

Потужність - найголовніший параметр мінітракторів, на який варто звертати увагу при виборі. Якщо машина занадто слабка, вона не впорається з сільськогосподарськими роботами, яке б обладнання не було встановлено. Розділити пристрої можна на два типи:

  • до 15 к.с. Це, як правило, легкі садові трактори типу райдер: більше придатні для покосу трави, прибирання сміття та невеликого шару снігу з вулиць. Для невеликих доглянутих ділянок гарні, але при серйозних роботах мотор швидко вийде з ладу. Кращий варіант для невеликих робіт;
  • від 15 до 20 к.с. Важкі, функціональні, потужні трактори - призначені для широкого спектру сільськогосподарських робіт, включаючи оранку і прибирання залежаного снігу. Вага більшості машин перевищує 1 т - це показник надійності. Подібний варіант краще вибрати для великих за площею угідь.

    Функціональність машини залежить від того, яке навісне обладнання Ви туди підберете. Трактор може сіяти, полоти, орати, подрібнювати гілки, займатися культивацією, але все це можливо тільки в тому випадку, якщо буде відповідне обладнання. Які є його види?

    • Косильна дека - агрегат, призначений для покосу трави, сіна, злачних та інших культур. В змозі скошувати не тільки газон чи молоду зелену порість, але і щільні, переплетені між собою, задерев'янілі стебла.
    • Мульчуюча вставка- механізм, який подрібнює тільки що скошену траву. Покриття грунту мульчувати травою - надійний захист його від бур'янів, посухи, переохолодження, вимивання.
    • Аератор - механізм для омолодження ґрунту і рослинності на ньому. Підрізає верхній шар висохлої трави, проколюється грунт для насичення киснем. Розпушення грунту - корисний прийом, що дозволяє виростати культурам з новою силою.

      Також можна встановити кузов, що перевертається, сніговідкидач, травосбірник, перекидач і інше корисне обладнання на машину: функціональність її значно зросте.

      Esco.ua: вибір мінітрактора

      У нашому магазині Ви зможете підібрати оптимальну машину для вирішення своїх індивідуальних завдань. Є можливість виставити фільтри при підборі мінітрактора: по ціні, наявності, зменшенням або зростанням, а також впорядкувати за характеристиками. Також є широкий асортимент іншої садової техніки: пилки, кущорізи, садові пилососи, культиватори і тримери. З ЕСКО Ви облагородите свою заміську землю без щонайменших проблем.