0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Перфоратор BOSCH для будинку

Домашній перфоратор: характеристики

Перфоратор у будинку виконує функцію дриля, шуруповерта і навіть відбійного молотка. Багатофункціональність, надійність, доступність - ось характеристики, які очікуються від нього в першу чергу. Це інструмент, в який вкладають кошти, щоб він служив довго і виручав при дрібному побутовому ремонті.

Властивості домашнього перфоратора:

  • відносно невисока вартість;
  • 2, а краще 3 режиму роботи;
  • вага - до 3 кг;
  • потужність - до 800 Вт;
  • енергія удару 1-3 Дж;
  • тип патрона - SDS Plus;
  • максимальна кількість обертів - до 1500 об / хв.

Інструмент повинен зручно сидіти в руці, мати не дуже великі розміри, щоб можна було працювати з різних положень у важкодоступних місцях.

Перфоратори BOSCH для домашнього використання

Німецька компанія BOSCH працює з 1886 року і заслужено займає одну з провідних позицій на ринку електроінструментів і побутових приладів. Багато ресурсів вкладається в інновації. Фірма є першовідкривачем багатьох відомих технологій. Прикладом може служити SDS патрон, яким тепер користується більшість виробників.

У лінійці продуктів BOSCH існує поділ на товари для дому та професійні. Це зелені і сині інструменти, відповідно. Але, якщо вивчити характеристики, то найчастіше добрі побутові пристрої дуже схожі за параметрами з професійними. При виборі перфоратора Бош для будинку має сенс дивитися на опис інструменту, а не на його колір.

Так, зелений BOSCH PBH 2900 RE має потужність 730 Вт, 1450, 3 режими, 2.7 Дж удар, а синій BOSCH GBH 2-20D - 650 Вт, 3 режими, 1.7 Дж ударної сили.

Огляд перфораторів BOSCH в інтернет-магазині "ЕСКО"

Для будинку інтернет-магазин "ЕСКО" пропонує перфоратори BOSCH потужністю від 650 до 800 Вт. Всі вони забезпечені зручним патроном SDS Plus. Інструменти мають 3 роки гарантії від заводу-виробника.

Крім популярної легкої і компактної моделі GBH 2-20D, є більш потужна GBH 240 (3 режиму, 790 Вт, енергія удару 2.4 Дж). Якщо мають бути більш серйозні роботи допоможе GBH 2-26DRE (потужність 800 Вт, енергія удару 2.7 Дж, вага 2.7 кг).

В інтернет-магазині "ЕСКО" Ви можете підібрати інструмент з потрібними параметрами. На сайті є докладний опис кожного товару, або Ви можете отримати консультацію у наших фахівців.

Магазин продає інструменти з 1996 року, має сертифіковані сервісні центри, демонстраційні зали і понад 1500 м2 складських приміщень. Працюємо з юридичними і фізичними особами. Доставка товару здійснюється безкоштовно.