0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Рейтинг перфораторів

Для вибору хорошого електроінструменту недостатньо просто вивчити його технічні характеристики, адже навіть потужний і багатофункціональний пристрій в роботі може показати себе далеко не з кращого боку. Даний рейтинг перфораторів по надійності, побудований на підставі відгуків «з перших рук» - тих, хто вже не перший день користується цими пристроями і знає навіть про дрібні недоліки, або їх відсутність.

Кращі перфоратори для будинку

Так як домашні перфоратори купуються для періодичних і часто нетривалих робіт, то і вимоги до них відповідні:

  • пристрій повинен бути досить компактним, щоб не займати багато місця при зберіганні;
  • потужність, достатня хоча б для нетривалих робіт по міцному бетону;
  • надійність (здатність до періодичних робіт в режимі «на знос») - перфоратором можна не користуватися кілька місяців, а потім затіяти повноцінний ремонт;
  • наявність додаткових функцій - перемикач режимів, реверс, регулювання обертів - всі вони в будь-якому випадку стануть в нагоді.

Кращі професійні перфоратори

Ці пристрої призначені для тих, хто заробляє гроші на ремонтах і буде навантажувати перфоратор щоденними тривалими роботами - буріння отворів в товстому бетоні, пробивання отворів у стінах, свердління коронок, штроблення канавок для електропроводки і т.п. Основні критерії, за якими обирається професійний перфоратор : ціна, якість, рейтинг - навіть функціонал стоїть далеко не на першому місці. Головне - це виконання своїх безпосередніх «обов'язків» в будь-яких умовах.

DeWALT D25602K

Дворежимний перфоратор з двигуном 1250 Ватт, для роботи з різними будівельними матеріалами. Дозволяє використовувати бури і коронки діаметром 65 і 100 мм відповідно. Механізм віброзахисту і порівняно невелика вага пристрою дозволяють довше використовувати його без перерв на «зміну рук», а запобіжна муфта з налаштованою чутливістю робить роботу більш безпечною.

DeWALT D25602K

Плюси DeWALT D25602K

  • Ефективна ергономічність - окрім розташування перемикачів продумана конструкція заводської додаткової ручки, яка може повертатися на 360 °.
  • Подвійний антивібраційний захист - плаваюча рукоятка і компенсатор в корпусі приладу.
  • Індикація зносу щіток електродвигуна і необхідності в техобслуговуванні.

Мінуси DeWALT D25602K

  • Маленький вага перфоратора і менша ніж у конкурентів потужність двигуна трохи знижують загальну швидкість роботи.
  • Відсутність реверсу - якщо заклинює бур, то доводиться витягати його вручну.

Перфоратори DeWALT від компанії ЕСКО

Купуючи електроінструмент в інтернет-магазині ЕСКО, Ви гарантовано отримуєте високоякісну продукцію, яка прослужить довгі роки. Тут Ви можете отримати професійну консультацію від менеджерів магазину, які нададуть повну інформацію про товар і допоможуть вибрати потрібний Вам інструмент. Компанія ЕСКО - офіційний дилер торгової марки DeWALT, що надає можливість покупцеві вибрати якісний інструмент від виробника за вигідною ціною. На всі товари, представлені в магазині, надається гарантійний термін відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів». Магазин гарантує своєчасну швидку доставку до покупця за допомогою транспортної компанії або кур'єрської служби доставки.