0 800 33 49 21
безкоштовно по Україні
050 393 04 97
0
1

Як вибрати дизельний генератор для дому

Як вибрати дизельний генератор для дому

Дизельний генератор - переносна електростанція, що працює на ДТ і забезпечує приміщення автономним живленням. Дизельне паливо - куди більш дешевший ресурс, ніж бензин, тому дані агрегати дуже популярні серед власників приватних будинків. Нехай вони відрізняються трохи більшою ціною і порівняно гучною роботою, проте власник неабияк економить на пальному. Як і всякий генератор, даний прилад потрібно підбирати з розумом: під конкретні потреби власників окремо взятого будинку. Одні домовласники бажають отримати тільки світло, іншим потрібно харчування безлічі електроприладів. Виходячи з потреб, потрібно підходити до вибору цієї переносної електростанції.

Параметри

На вибір пристрою впливають показники певних його параметрів. Вони визначають наступні можливості пристрою: чи зможе генератор «витягнути» харчування всіх потрібних приладів, чи підійде він для харчування потрібних приладів і як довго зможе працювати. При виборі потрібно звертати увагу на три основні показники агрегату.

  • Потужність. Може варіюватися від 2 кВт до 15 кВт і більше. Для домашніх потреб цілком достатньо 2-4 кВт: це забезпечить надійне живлення більшості домашніх електроприладів. Але для більшої впевненості необхідно провести розрахунок: сумарна потужність домашніх електроприладів повинна бути нижче, ніж у генератора.
  • Кількість фаз. Пристрій може бути призначений для різних мереж: 220V (однофазні) і 380V (трифазні). Якщо вдома немає зварювального апарату, насоса або іншого потужного устаткування, необхідно вибирати однофазні вироби: від мережі 220V працюють всі домашні електроприлади.
  • Тривалість роботи. Стандартний агрегат здатний забезпечити 3-4 години безперебійної роботи : чим вище його потужність, тим триваліше він здатний працювати. Також на тривалість роботи впливає об'єм бака : чим вище ємність, тим довше працює станція..

    esco.ua: великий асортимент обладнання та інструментів

    У нашому магазині Ви зможете придбати масу різноманітних інструментів, агрегатів, приладів, садової техніки та інших корисних пристосувань. Є ручний інструмент, устаткування й верстати, електроінструмент. Ремонт будинку, догляд за садом і городом, а також будівництво додаткових прибудов вимагає наявності певного інструменту. У ЕСКО завжди готові надати його Вам: робіть свої покупки в нашому магазині!